Onze boeken:

Busen Judo, begrijpen, bewegen, beoefenen

judoboek2Auteur: Karel Eijkenboom.
Prijs: €18,50
Een judoboek inclusief DVD waarin de busen methode uitvoerig wordt uitgelegd aan de hand van de exameneisen t/m bruine band binnen de club en de exameneisen t/m 3e dan van Judo Bond Nederland. Er wordt toegelichting gegeven aan de hand van foto’s en tekstuele uitleg in het boek en filmmateriaal op de bijbehorende DVD.

Een korte impressie van het boek inclusief DVD:
http://youtu.be/fiOdptMqUjc

Dit boek met DVD kunt u in huis halen door deze direct bij één van onze leraren te kopen, of door het bestelformulier via onderstaande link in te vullen:

Bestel hier

Budo Sleutel Tachi-waza/Ne-waza deel 2, jiu-jitsu uitgave

jitsoboekuitverkochtAuteur: Karel Eijkenboom.
Prijs: €18,50
Dit boek is een naslagwerk voor elke jiu-jitsu-leerling en -trainer. Het omschrijft de jiu-jitsu exameneisen van de Nederlandse Judo Bond en brengt deze in beeld. Daarnaast bevat dit boek tal van voorbeeldtechnieken die duidelijk uitgelegd worden aan de hand van foto's. Alle technieken uit het boek staan ook op de bijbehorende DVD, zodat deze technieken ook in beweging bekeken kunnen worden.
Een korte impressie van het boek inclusief DVD:
http://www.youtube.com/watch?v=Q5h32SsE3r8
Een preview van een deel van de DVD:
http://www.youtube.com/watch?v=rYRHlbtpcZU&feature=related

Budo Sleutel Tachi-waza/Ne-waza

judoboekuitverkochtAuteurs: Jan Eijkenboom en Karel Eijkenboom.
Prijs: €12,50
In dit boek wordt de lezer duidelijkheid verschaft over het "kapstok-systeem" (een indeling van onderwijsleerstof), ontwikkeld door de gebroeders Eijkenboom. Hierin wordt de basis gezocht in het wedstrijd judo.

Dit boek kan voor iedere budoleraar een voorbeeld zijn van hoe hij een leerplan kan samenstellen. Voor judoleerlingen is het een handig naslagwerk m.b.t. de gestelde judo-exameneisen.

Als u één of meer van deze boeken wilt bestellen, kan dat óf door contact op te nemen met Jan Eijkenboom, door te mailen naar info.jvterwinselen@gmail.com. Maar u kunt ook gewoon het bestelformulier op deze site invullen.