Het demo team is inmiddels niet meer actief. Echter de spectacutaire video is nog altijd te bekijken.

Het Demoteam

Sinds 2010 kent Judovereniging Terwinselen een Demoteam. De vaste artiesten van dit team zijn Loes Simons, Eline Schepers, Kevin Smeets en Patrick Peters, allen zeer geoefende budoka's die ervaring hebben in zowel het technisch judo en jiu-jitsu als ook in het wedstrijdcircuit. Het demoteam geeft verschillende budodemonstraties, zowel modern budo als traditionele judo- en jiu-jitsuvormen, en heeft als doel de budosport te promoten.

Demo Team Terwinselen is niet alleen thuis in de traditionele judo- en jiu-jitsuvormen, oftewel kata's, maar geeft ook moderne vechtsport-acts waarin vrije vormen, acrobatiek en zelfverdediging verweven zijn. De inhoud van het programma wordt afgestemd op de wensen van de geïnteresseerde, variërend van een uur durend programma tot een enkele act van een paar minuten.

Wanneer u het demoteam wilt uitnodigen voor een optreden, dient er rekening mee gehouden te worden dat er in ieder geval een geluidsinstallatie en een judo-tatami van minimaal 8x8 meter aanwezig dienen te zijn.

Bekijk de video

Het team

demoteamloes

Loes Simons

4e dan jiu-jitsu
4e dan judo
 

demoteameline

Eline Schepers

3e dan judo

demoteamkevin

Kevin Smeets

2e dan judo

patrickklein

Patrick Peters

1e dan jiu-jitsu
1e dan judo