Speurtocht en overnachting

Afgelopen weekend was weer de jaarlijkse overnachting van JV Terwinselen, dit keer in combinatie met de speurtocht.

Het weer was goed en kinderen ( en ouders ) hadden er zin in.
Bij sommigen zorgde de speurtocht voor wat verwarring met betrekking tot de te volgen route en anderen waren zeer creatief met het beantwoorden van de vragen, inclusief getekende uitleg 😉

Uiteindelijk wist iedereen weer bij de overnachtingslocatie aan te komen en konden de slaapplekken gereed gemaakt worden waarna er afscheid werd genomen van de ouders.

Kinderen konden even uitrusten of vrij spelen terwijl de leiding zorgde dat er lekkere frietjes met burgers op tafel kwamen, dat was smullen.

Daarna werd het hout verzameld en het kampvuur aangestoken, met een leuk muziekje erbij werd het al snel gezellig en deden vooral de meisjes alvast een dansje.

Nadat de marshmallows geroosterd waren en het vuur doofde werd er binnen een discofeestje gehouden waarbij het uiteindelijk ook lukte om de jongens op de dansvloer te krijgen. 😉

Om 1 uur kwam er dan toch een einde aan deze leuke dag en ging iedereen lekker slapen, al bleven sommigen nog even spoken.

Zondagochtend om 7.15 uur was zo goed als iedereen al weer wakker en hongerig dus hadden we een vroeg ontbijt met hartig en zoet, voor elk wat wils.

Helaas moesten eerst de slaapspullen opgeruimd worden en daarna was er nog ruimte om te spelen in het speeltuintje en bos ( onder begeleiding )

De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad en gingen moe maar voldaan naar huis.
Ook de leiding vond het een leuke geslaagde overnachting en zijn blij het voor de kinderen weer mogelijk te hebben kunnen maken.

Dit ook mede door onze sponsor Jumbo Kerkrade West Carboonplein, bedankt Jumbo!